Csapatépítés, osztálykirándulás, rendezvényekA Csobánc lábánál elterülő 25 hektáros, patakokkal övezett, fás ligetektől árnyalt területen várjuk vendégeinket az aktív kikapcsolódás és a kapcsolatépítő tréningek jegyében.

Lovasudvarunk és a felette elhelyezkedő Csobánc vára számtalan lehetőséget kínál, otthont adva kész koncepcióknak, vagy a rendelkezésre álló idő és az igények alapján megtervezett és kivitelezett saját programjainknak. Ezekhez bográcsos és kemencés étkezések, lovaskocsis borutak, borkóstolók kapcsolhatóak.

Területeink biztosítják a hagyományos csapatépítő programok lehetőségét, mint kincskeresés, tájékozódási és kommunikációs feladatok, ügyességi játékok. Ezeket egészítik ki lovas, lovaskocsis és középkori hagyományőrző programjaink, melyek keretén belül vendégeink kipróbálhatják például a kopjázást, kelevézhajítást, íjászatot és megismerkedhetnek a lovas harcmodorral.

A lovarda keretén belül lehetőség van sétalovaglásra, ügyességi versenyekre lóháton, lovas oktatásra és lovas kocsizásra. Ezen programjaink tudásszinttől és korosztálytól függetlenül biztosítják az állattal való kapcsolat felemelő élményét és egy mozgalmas szabadidős tevékenységet. Ezen felül lehetőséget nyújtanak egyéni és csapatversenyekre, melyek remekül kombinálhatóak a lovasudvar többi programjával.

Lehetőség van továbbá népies játékokra és csikós bemutatókra, foglalkozásokra. Legkiemelkedőbb programunk a Csobánc várához kötődik, melynek keretén belül a jelentkező csapatoknak lehetőséget biztosítunk a vár feltárásában, vagy akár rekonstrukciójában való részvételhez.

Szívesen teljesítünk továbbá egyedi igényeket, egyeztetés alapján.

Amennyiben felkeltettük figyelmét, keressen fel az alábbi elérhetőségeken.

Jelentkezés és információ: Németh Gyula
Telefon: +36-20-9317-446
E-mail: info@gyulavezer.hu